Rangerin kennel - Kuulumiset

Meidän kuulumisia ja blogin avaus

Torstai 25.10.2018 klo 12.17 - Kati


Moikkamoi!

Yritän aktivoida itseni kirjoittelemaan meidän kuulumisia tännekin näkyviin.

Eli nyt syksyllä saatiin Maya-vainaan muistolle meidän Mythical-pentue lähtemään maailmalle. Hauskaa on, että kaksi pojista muutti Lappiin, toinen narttu ja yksi uros ihan etelään ja Fiini jäi sitten tähän meille kotiin Daddy-Garoun kaveriksi.
Pennut on kasvaneet hienosti ja tasaisesti kaikki, painot nousee hienosti ja poikien pallukat on laskeutuneet paikoilleen.
Kokonaisuutena olen tähän pentueeseen niin tyytyväinen kun ikinä voi olla, pennut ovat hyvin tasaiset keskenään, luonteiltaan hyvinkin avoimia ja super reippaita. Ulkonäöllisesti on mielenkiintoista nähdä mitä heistä kehittyy, värit näyttävät ainakin nyt tosi kivoilta kaikilla.

Elokuussa toin kai narttu Hikan Japanista, ja päätin että katselen ja kuulostelen aikani sitä kotona, jotta mimmonen neiti sieltä tulikaan. Ihastuttava koira! Energinen ja omasta mielestäni jopa poikkeuksellisen miellyttämisenhaluinen, sanoisin että harrastekoira - lajiin kun lajiin kokeilemaan. Ei niinkään riistaviettinen, eli metsästys - jää varmasti kysymysmerkiksi.
Päätin lopulta sijoittaa Hikan, ja se tekeekin juuri lähtöään omaan uuteen kotiin Pieksämäelle. Tavoite oli löytää koti läheltä, jotta yhteistyö jatkossa olisi helpointa.

Jussilla on omat koirakuvionsa täydessä vauhdissa, koska metsästyskausi on käynnissä. Helka-jämtin kanssa on viikonloput hirvijahtia ja Sara-saksanseisojan kanssa "jotain lintuhommia" jatkuvasti :) ..ne ei varsinaisesti ole minun juttuja, niin voin ihan avoimesti myöntää etten niistä hirveesti edes ymmärrä. Mutta hienoa on kuulla, että harjoittelu tuottaa tulosta ja molemmat etenee treeneissä.

Näyttelyissä ei olla juurikaan paljoa nyt käyty, itsellä on ollut niin paljon työkiireitä pitkin Suomea, mutta vielä Jyväskylään ja Messariin toki ollaan matkalla tänä vuonna.
Jyväskylään mennään lauantaina Urkin ja Misan kanssa, Messariin lähteekin sitten Misa ja Sara (saksanseisoja) pentunäyttelyn puolelle. 
Luottomatkakaveri Terttu saa nyt lomailla loppuvuoden näyttelyistä ansaitusti.

Ihania syksyilmoja kaikille, palataan taas!

- Kati -

kainkoira_fiini_1.JPG

Avainsanat: kennel, kuulumiset, me


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini