Pentu meiltä?

Ensinnäkin haluan kertoa, että emme myy pentuja värin perusteella. Joten älä kysy "Haluan ostaa aka-tora uroksen". Saamme tällaisia pyyntöjä jatkuvasti, emmekä enää edes vastaa sellaisiin viesteihin.
Kiitos ymmärryksestäsi, että tämä ei ole tilaustuotepalvelu.
Emme koskaan tiedä minkä värisiä pentuja syntyy. Pentujen uudet kodit määräytyvät niiden luonteen mukaan. Haluamme oikeanlaisen kodin ja pennun saavan toisensa.

Koiranpennun ottamista ei kannata hätiköidä, sillä sinähän etsit perheenjäsentä seuraavaksi noin 15 vuodeksi.

Rotuun tutustumiseen kannattaa käyttää aikaa, kysellä ja tutkiskella.

Täydellistä koiraahan kukaan ei voi sinulle luvata, mutta suurempi todennäköisyys saada terve ja reipas kaveri, kun jaksaa vähän tutkia millaisista vanhemmista ja millaiselta kasvattajalta pentunsa valitsee.

Pentueita tässä rodussa syntyy Suomessa harvemmin, joten maltti on valttia ja kannattaa vaikka hiukan odottaakin.
Meillä on tällä hetkellä noin 1-2vuoden pentujono.

Olemme laatineet pientä kysymysten muistilistaa, joita toivoisimme sinun pohdiskelevan ja ottavan sitten meihin yhteyttä.

Millaisen koiran haluat? Etsitkö lenkkikaveria vai kenties haluatko käydä näyttelyissä? Metsästätkö - haluatko kokeilla sinne uutta rotua? Onko haaveissasi kenties kasvatustyö? Oletko tutustunut rodun terveystietoihin?

On olemassa uskomuksia ettei japanilaisilla roduilla ole perinnöllisiä sairauksia - sanoisimme ennemmin, että niistä tiedetään vielä hyvin vähän, koska rotujen kotimaassa ei koiria juurikaan tutkita. Tieto alkaa vasta nyt tulla esiin, kun mm. täällä pohjolassa koiria tutkitaan.

On tärkeää jakaa tietoa kasvattajien kesken sekä julkisesti teille, mahdollisille pennunostajille, kaikesta terveyteenkin liittyvästä.
Yksikään näyttelytulos/titteli tai lenkkeilykilometri ei periydy - huono terveys monesti ikävä kyllä periytyy.

Myymme ja sijoitamme kaikki pentumme SKL:n laatimien sopimusten mukaan, joihin voit tutustua Suomen Kennelliiton sivuilla:https://www.kennelliitto.fi/kennelliitto/lomakkeet-ja-saannot/sopimukset

Mistä koiranpennun hinta muodostuu ja paljonko pentu maksaa?

Ensimmäisenä tulee ymmärtää, että luultavasti koiran hankintakulu on pienin kaikista. Koiran ruokinta, vakuuttaminen (jota suosittelemme), mahdollinen lääkintä, näyttelykäynnit jne muodostavat koiran elinikänä varmasti suuremman summan kuin koiranpentu itsessään.

Pentujen hinta muodostuu mm. kasvattajan kuluista kyseistä yhdistelmää tehdessään.
Olemme tuoneet rodun edustajia Japanista Suomeen, jolloin koirien hinta + tuontikulut ovat kovemmat kuin täältä Suomesta ostetut. Emme kuitenkaan maksata niitä jokaisella uudella kodilla, vaan olemme jakaneet ne tasaisesti kaikkeen.
Koirien terveystutkimukset, ruokinnat, koe- ja näyttelykäynnit jne maksavat myös.

Pennut maksavat meiltä 2300€ ja ne ovat aina asianmukaisesti eläinlääkärin tarkastamat, Suomen Kennelliittoon rekisteröidyt ja tunnistusmerkityt.
Mukaan saat kattavan pentupaketin asianmukaisine ruokinta- ja hoito-ohjeineen, sekä ensimmäiset ruoat ja kasvattajan ehdottoman avun, tuen ja ystävyyden.
Maksamme myös korvausta takaisin kasvattiemme terveystutkimuksista noin 1,5-2 vuoden iässä.

Saanko valita minkä tahansa pennun?

Lähtökohtaisesti pyrimme katsomaan, että oikeanlainen pentu ja koti kohtaa toisensa.
Tottakai kuuntelemme mieltymyksiäsi kutakin pentuetta kohtaan, mutta älä pahastu, jos rauhallisempana ihmisenä et saakaan sitä kaikkein aktiivisinta pentua jota olit katsellut.

Olemme tarkkoja siitä minne pentumme menevät, haluamme mahdollisuuksien mukaan tavata henkilökohtaisesti kaikki tulevat kasvatinomistajat, joten varauduthan tällaiseen sekä varauduthan soittamaan myös, pelkät sähköpostit eivät ikävä kyllä meille riitä.