RANGERIN MYTHICAL PHOENIX, "FIINI"

ER43372/18

Fiini SKL jalostustietokannassa

Fiini Nihonken databasessa

Syntynyt: 22.07.2018
Väri: Kuro-tora
Omistajat: Kati & Jussi Kraemer, Jenny Korhonen

DNA-testi TÄÄLTÄ

(Testitulokset ovat pdf-tiedostoina Google Drive kansiossa, voit avata sen oheisesta linkistä ja tutustua siellä tarkemmin.)

Terveystutkimukset:

Silmätutkimus - Terve
Polvilumpioluksaatio
- 0/0
Kyynärnivel
- 0/0
Lonkkanivel
- C/C
Sydänkuuntelu - Terve
cord1-PRA/crd4 - Kantaja

prcd-PRA - Terve

FIINI oli omaan jalostuskäyttöön jätetty narttu.
Se on nimensä mukaisesti Maya-mummin muistolle, lintunen joka nousee tuhkasta kuoltuaan...

Kuulostanee jopa hullulta, mutta tästä pennusta sain niin "oudon" tuntemuksen ensimmäistä kertaa sen syliini nostaessa, että uskon vahvasti Mayan palanneen <3

Fiini asui sijoituksessa Helsingissä.

Fiinin kanssa treenataan tavoitteellisesti MEJÄssä, kokeet mielessä.
Voit seurailla Fiinin elämää IG:

Omistajansa Jennyn kertomaa:

"Fiini asustaa kerrostalokoirana. Kerrostaloelämään Fiini tottui todella nopeasti, eikä se juurikaan reagoi ympäriltä kuuluviin ääniin. Kaverina Fiinillä on kissa Ralle-Pekka, joka on Fiinin mielestä kaikista paras tyyppi! Sisätiloissa Fiini on erittäin rauhallinen lukuun ottamatta paineja Ralle-Pekan kanssa.

Ulkona vauhtia sitten riittääkin ja kyytiä saa kaikki mikä liikkuu aina muurahaisista lintuihin. Fiinillä on vahva riistavietti, jonka vuoksi vapaana saa olla vain hyvin aidatulla alueella.

Tutut ihmiset Fiini ottaa aina avosylin vastaan pusujen keran. Lähes poikkeuksetta tyttö aina myös heittäytyy selälleen ja kerjää rapsutuksia. Viereiden ihmisten kanssa Fiini tulee lähtökohtaisesti hyvin toimeen ja on aina pusuttelemassa heti ensimmäisenä. Tähänkin on tietysti poikkeuksia. Joitain ihmisiä pitää tarkkailla hieman kauemmin ennen kun tehdään tuttavuutta.

Vieraiden koirien kanssa Fiini kohtaa välillä haasteita. Fiini tuntee omanarvonsa erityisen hyvin ja onkin hieman pomottavaa tyyppiä. Varsinkin oman sukupuolen edustajille kukkoillaan lenkeillä. Rähisiä Fiini ei kuitenkaan ole. Fiinin kanssa muihin tutustuminen tulee tehdä rauhassa koiran ehdoilla. Fiinillä onkin paljon koirakavereita (sekä uroksia että narttuja), joita se rakastaa yli kaiken ja haluaa aina laittaa leikit heti käyntiin.

Tällä hetkellä Fiini toimii kotikoirana. Arkeen kuuluu pitkät lenkit ja koirapuistoissa temmeltäminen tuttujen kavereiden kanssa. Näyttelyissä käydään myös, mutta se kaipaa vielä paljon treeniä, sillä neiti osaa aina välillä olla aika itsepäinen."

Fiinille muutti kaveriksi oma tyttärensä Heluna (Rangerin Liian paksu perhoseksi).

Fiinin ekat näyttelyharkat hallilla

"Voidaanko keskustella tuosta sinun lounaastasi?"

Fiini 13vkoa