Rangerin kennel - Kuulumiset

Kuulumisia

Sunnuntai 10.3.2019 klo 21.05 - Kati


Hiukan on vierähtänyt aikaa - Pahoittelut siitä.
Kertaan pikaisesti kuulumisiamme, Facebook sivultamme niitä näkee liki viikottain, seuraatko jo sitä? Sen löydät TÄSTÄ

Näyttelykuulumisia
Joulukuussa käytiin Messarin näyttelyt tottakai, sinne olikin ilmoitettu meiltä kainkoiriin sijoitusnarttumme Misa ja pentunäyttelyiden puolelle saksanseisoja Sara.

Misa ei ole mikään näyttelyiden rakastaja, molempina päivinä hyvä arvostelu kera tulosten: Lauantaina AVO ERI1 ja sunnuntaina: EH.
Sara taas teki hienon tempun, lauantaina PEK1 KP VSP ja sama setti sunnuntaina. Mainio startti uralle!

Tammikuun 12. päivä käytiin sitten Kajaani KV:ssä, mukana oli saksanseisoja Sara, jämti Helka ja kishu Terttu.
Sara oli vielä pennuissa; PEK1 KP VSP.
Helka oli viimeistä kertaa AVO luokassa, näyttelyyn oli ilmoitettu huima määrä jämtejä; 71kpl, narttuja 31kpl, joista vain 5 sai ylipäätään SA:n! Helka nappasi itselleen AVO ERI1 SA jääden niukasti sijoitetuista 4:stä ulos PN kisassa.
Terttu taas - ai jukra! Teki "kishu historiaa Suomessa". Euroopasta shiba kasvattaja tuomarina, ihastellen viimeisen päälle koiraa; VAL ERI1 SA PN1 ROP RYP4! Olin haljeta ilosta ja ylpeydestä tuosta ryhmäsijoituksesta, sitä ei ole ennen Suomessa nähty :) Leijuin varmaan muutaman päivän :))))

Tammikuun 27. päivä oli Kuopiossa metsästyspystäreiden Jalostuspäivänäyttely, jonne suunnattiin Helkan kanssa. Koiria oli luonnollisesti ilmottu PALJON, pelkästään käyttöluokan narttuja oli yli 30. Helkalle saldona sileä ERI.

Helmikuun puolivälissä käväisin vajaan viikon reissun Tokiossa Japanissa, toin tuliaisina kainkoira urospennun; Banjon. Banjo on väriltään punainen eli akatora ja asustaa Helsingissä Nooran, Jeren ja kainkoira "isoveljen" Danten kanssa. Ihastuttava pikkuherra! Lisäilen omalle sivulleen pikkuhiljaa kuvia ja juttuja kun niitä aikaa myöten sinne tulee.

23.2. ajeltiin Helkan kanssa Nurmeksen ryhmänäyttelyyn toteamaan, että jälleen oli kaikki muutkin lähteneet - koiria oli hitosti. Sileällä ERI:llä kotiin.

HraSeuran kanssa lähdettiin sitten ystävien luokse kyläreissulle Pelloon, johon napattiin koiria auto täyteen ja käytiin molempina päivinä (2.-3.3.) ryhmänäyttelyissä.
Helkalle lauantaina KÄY ERI1 SA PN3 (narttuja jälleen liki 30kpl) ja sunnuntaina liki sama setti; KÄY ERI2 SA PN3 VARA-SERT (narttuja liki 20).
Noita vara sertejä alkaa olla jo keräiltynä aika monta....ne oikeatkin alkas jo kelvata :)
Mukana oli myös Terttu; molempina päivinä VAL ERI1 SA PN1 ROP.
Sekä Fiini teki debyyttinsä ollen molempina päivinä; PEK1 KP VSP.

Ihanaa oli, että Fiinin veljet Akira ja Mihka olivat molempina päivinä kehässä myös, järjestys pysyi niissä samana; Akira oli PEK1 KP ROP ja Mihka PEK2 KP.

Kaikki pennut saivat rutkasti kokemusta ja hienot arvostelut osaavilta tuomareilta. Fiiniä jänskätti aikalailla, liekkö päällä olleet juoksut sotkeneet samoin kun harjoituksen puute. Mutta olin kyllä tyytyväinen!

Tänään 10.3. käytiin sitten vielä Helkan kanssa Joensuussa SHHJ:n päänäyttelyssä hakemassa sileä ERI jälleen noin 30 koiran joukosta.

Muutoin meillä onkin elelty tasaisesti "vaan talven yli". Oikeen kukaan ei fanita hulluna talvea, mutta ompa tästäkin taas selvitty, kevät vois jo tulla...

Uusi asukas on saatu; Onerva Irmeli mäyräkoiran poikanen. Nyt kirjottaessa himpun alle 9vkoa ikää. Aikamoinen tapaus! :D
Tulossa Saran työpariksi metsästyshommiin, aika näyttää mitä tulee.
Onskun löytää myös Instagramista TÄSTÄ.

onsku01.jpeg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini