Rangerin kennel - Kuulumiset

Kuulumisia

Perjantai 20.3.2020 klo 10.31 - Kati


Niin on vuosi 2020 startattu. Ja millainen vuosi tästä mahtaakaan tulla...?

Alku näytti hyvältä, kalenteri täyttyi suunnitelmista, näyttelyitä sinne ja tänne, ulkomaanmatkaa jne... PUF! Kalenteri on tyhjä ja ollaan kotikaranteenissa.
Tein yhden työmatkan Saksaan ja sen jälkeen olin viikon lomamatkalla siskoni kanssa Turkissa, siitä suoraan kotikaranteeniin eikä loppua näy.
Corona. Mihin kaikkeen tää viekään tän maailman nyt? Ahdistavaa...

Yritän kuitenkin nyt keskittyä koira-asioihin..

Pentuesuunnitelmamme on kuitenkin voimassa. Meillä on ulkomaille useampikin varaus - niiden osalta ikävä kyllä on vaikea sanoa mitään varmaa.
Kotimaan varaukset ovat silti voimassa :)

Juoksuja odotellaan niin Hikalle kuin Misallekin, joka teki hämypäivät jo tuossa tovi sitten - mutta äh...olis pitäny luottaa jo aiempiin vuosiin eikä uskoa sen ensimmäisiä merkkejä.
Tulee kun on tullakseen, niinhän se menee :)

Hiukan jännittää tuleeko tyttöjen juoksut yhtäaikaa, vietetäänkö meillä oikein tuplasti vauva-arkea vai saataisko ne peräkkäin? Samapa tuo, itse työskentelen pääosin nyt kotoa käsin joten koirien kanssa on myös aikaa olla enempi. Samoin Jussi, tekee kokonaan etätöitä. Joten täällä ollaan!

Näyttelykalenteri tyhjentyi niinkuin kaikilla muillakin, sen sijaan syksy näyttää hyvinkin kiireiseltä. Katsotaan ennättääkö kaikkiin sitten menemään. Nyt keskitytään sitten lenkkeilemään metsissä ja täällä syrjäseuduilla jossa ei törmää toisiin ihmisiin lainkaan. Onneksi asutaan näin korvessa.

Terveystutkimustuloksia alkaa tipahdella meidänkin osalta, kun lopultakin koirat on siinä iässä että niitä sinne viedään.
Hikka kävi tarkeilla loistavin tuloksin; A/A lonkat, 0/0 kyynäret sekä polvet, silmät terveet. Ja dna testihän Hikalta on otettu jo aiemmin, PRA:n osalta Hikka on Terve.
Urkki kävi "määräaikaishuollossa" ja kaikki oli kunnossa, silmätarkki tehtiin myös ja yhä on ukkelilla terveet silmät. Ikä alkaa pikkusen näkyä, lähinnä käytöksen rauhoittumisella entisestään ja harmaana värinä naamassa. Melkosen symppis pappa siitä on tulossa <3
R.M. Minotauros eli Mihka kävi juuri eilen tarkeilla myös, polvet on jo virallisena 0/0 ja luustotuloksia odotellaan vielä. Näin kuvat ja siisteiltä näytti. Julkaisen tulokset ja kuvat meidän facesivulla kun ne tulevat. Sydän ja silmät tarkataan myöhemmin, kun osuu tarkkipäivä heidän kulmilleen pohjoisessa. Luonnollisestikaan ei nyt poikkeustilan vuoksi tarvitse ajella mihinkään kauas.

Lopuksi vielä..
Kaivelin tuossa koirien valokuvia, ja törmäsin Maya-vainaan kuviin. Olen ennenkin sanonut, että kylläpä meidän Fiini muistuttaa mummoaan..oheisena kuva noista koirista. En liene ihan väärässä..? Kuvakulma jos olisi sama, olis tytöissä hurjasti samaa.

Pysykää ihmiset nyt kotona niin saadaan tää tauti talttumaan, päästään taas kulkemaan ja harrastamaan <3

fiini_maya.jpg

Avainsanat: kasvatit, terveys, näyttely,


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini